VI KØBER ALLE BILER

20 ÅRS ERFARING I AUTOBRANCHEN

Vi har oparbejdet et bredt netværk og vi kan derfor give en god pris på din brugte bil, spar mellemleddet, sælg din bil direkte til os og få ekstra for din bil.

car, audi, auto-604019.jpg

Får et uforpligtende tilbud

Det er helt gratis og uforpligtende at få en professionel vurdering af din bil, vi kan ofte give dig prisen i telefonen men du er også velkommen til at udfylde formularen

Vi køber alle biler uanset mærke, model, årgang og kilometerstand. Alle brugte biler har vores interesse. Ingen bekymringer, du skal ikke stille nogen garantier eller hæfte for noget, vi går selv bilen igennem for fejl og mangler. Sælg din bil til en højere pris og slip for besværet, gebyrer eller dyrt salær.

Vi gør det nemt for dig

Ingen stress og panik eller bekymringer, vi laver alt arbejdet for dig. Vi laver slutseddel, straks overførsel til din bankkonto. Afhentning af din bil. Vi er godkendt af skat som nummerplade operatører så vi afmelder din bil på stedet. Resterende ejerafgift og forsikring bliver overført til din nem konto.

Hvis din registrerings attest er bortkommet hjælper vi med bestilling af ny attest. Eventuelt indfrielse af restgæld hjælper vi ligeledes med.

kompetent og professionel Bilvurdering

Sælg din bil til Jonstrup Biler og du kan være sikker på at få en bilvurdering der er op to date. Vi følger priserne, lige nu kan du få ekstra for din bil. Der er efterspørgsel på brugte biler. Vi bruger ikke robotter til at udregne prisen på din brugte bil som følger en standart algoritme som er en matematisk udregning som ikke tager udgangspunkt i stand, ekstra udstyr, farve på bilen, service historik og popularitet. Dermed kan du være sikker på at du få den korrekte bilvurdering fra en god brugtvognsforhandler.

sælg din bil nemt og bekvemt

Sælg din bil enkelt og simpelt i 3 lette trin. Kontakt os med information om bilen, vi laver en uforpligtende bilvurdering mens du er i røret, eller udfyld kontakt formularen og vi vender tilbage med en bilvurdering af din brugte bil. Når prisen er aftalt og købs aftalen er underskrevet, laver vi en straks overførsel og afmelder nummerpladerne til din bil. Vi afhenter din brugte bil i hele Danmark, men du er også velkommen til at komme til os på vores adresse.